GASZTRONAUTA NAPLÓJA

www.gasztronautakft.hu

2017. máj 17.

Séfek a Sous-Videról- Herczku Attila, Vogue állóhajó

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Videról- Herczku Attila, Vogue állóhajó

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását. ……… riportalanyunk Herczku Attila, a…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide

2017. ápr 15.

Séfek a Sous-Videról-Nyúzó Imi (KGB)

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Videról-Nyúzó Imi (KGB)

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról   Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását. …………

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide

2017. feb 11.

Séfek a Sous-Videról - Mátay Sándor

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Videról - Mátay Sándor

Vadkacsa Büfé, Kerek-Tó

Séfek a Sous-Videról - Mátay Sándor, avagy van jogosultsága a Sous-Videnak egy vidéki büfében? TOVÁBB OLVASOM    A riportot készítette;  Csidei Tamás, Sous-Vide szakoktató, Gasztronauta kft A riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója, a Gasztronauta…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok

2015. dec 12.

Séfek a Sous-Vide-ról 12. rész-Asztalos István, a NEK elnöke

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Vide-ról 12. rész-Asztalos István, a NEK elnöke

Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Asztalos István TOVÁBB OLVASOM  Karácsonyi számunkban riportalanyunk Asztalos István, az Oldalas magazin főszerkesztője, a NEK elnöke.    A riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója, a Gasztronauta kft  

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok

2015. jún 15.

Chefek a Sous-Videról 7. rész- Tornyos Balázs Olíva étterem

írta: CS.T.
Chefek a Sous-Videról 7. rész- Tornyos Balázs Olíva étterem

Chefek a Sous-Videról 7. rész- Tornyos Balázs Olíva étterem Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide

2015. máj 10.

SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 6. RÉSZ-Rosario Simeoli

írta: CS.T.
SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 6. RÉSZ-Rosario Simeoli

Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról 6.rész Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous-vide gépek…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok

2015. máj 10.

Lőrincz György, AZ ÉV SÉFJE A SOUS-VIDE-RÓL!

írta: CS.T.
Lőrincz György, AZ ÉV SÉFJE A SOUS-VIDE-RÓL!

Exclusive interjú az év Séfjével  Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról 5. Rész Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a…

Tovább Szólj hozzá

riport eszközök szakácsok

2015. már 01.

Séfek a Sous-Videról 4. rész - Pépei Róbert

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Videról 4. rész - Pépei Róbert

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását....... Januári riportalanyunk Pépei Róbert, a…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok

2015. jan 02.

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról 2.rész-Bolla Róbert

írta: CS.T.
Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról 2.rész-Bolla Róbert

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását. Januári…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok

2012. nov 18.

A sous-vide hazai fejlődése

írta: CS.T.
A sous-vide hazai fejlődése

A technológia oktatása

Az új konyhatechnológiák alkalmazásának elterjedése, némi késéssel ugyan, de egyértelműen fejlődésnek indult Magyarországon is. Ahhoz, hogy ez létrejöjjön, két fontos tényezőnek köszönhető. Az egyik, hogy a megvalósításhoz szükséges eszközökök ma már széles körben…

Tovább Szólj hozzá

oktatás sousvide

süti beállítások módosítása