GASZTRONAUTA FŐZŐISKOLÁJA
Az Magyar konyha újra vákuum alatt!
A TELT HÁZAS ÉS DUPLA TELT HÁZAS KURZUSAINKAT KÖZKÍVÁNATRA MEGISMÉTELJÜK!
Azon kedves ügyfeleink, akik lemaradtak az előző negyedéves kurzusainkról most leadhatják előzetes jelentkezési igényüket az ismétlésre!
Ezúttal biztosítsa be helyét időben az info@gasztronautakft.hu e-mail címre küldött levélben megjelölt tematikával.
A következő Sous-Vide képzésekre adhatnak le előzetes igényeket;
Április;
04.08. Húsvéti ételek vákuum alatt
04.29. Hazai halaink vákuum alatt, magyaros ízekkel
Május;
05.06. Tavaszköszöntés vákuum alatt
05.27. A Bárányok és Borjúhúsok
Június;
06.03.Könnyű Magyar konyha
06.17.Sertéshúsok vákuumban
ÚJ KÉPZÉSÜNK!
-Szakoktatók országostovábbképzése az új konyhatechnológiák gyakorlatban témakörben
LEGALÁBB HÁROM KURZUSRA JELENTKEZŐ RÉSZTVEVŐNKNEK + 1 TETSZŐLEGESEN VÁLASZTHATÓ KÉPZÉST ADUNK AJÁNDÉKBA!