A METRO Kereskedelmi Kft. 2011. május 27-én első ízben rendezte meg az „I LOVE ÉTTEREM…” program egy éves születésnapja alkalmából meghirdetett „Éttermem büszkesége” receptversenyt a METRO Vevőakadémián. A versenyre mintegy 130 étterem 150 receptje…
Tisztelt régi és leendő partnerünk! Örömmel értesítem, hogy igazodva az Önök visszajelzései alapján felmerült igényekhez, honlapunkon már megtalálhatók és letölthetők a cégünk által forgalmazott eszközökhöz a technikai leírás és használati utasítás…
MEGÉRKEZETT a SousVide eszközök háztartási változata! TOVÁBBI TERMÉK INFÓ
Mostantól Ön is főzhet otthonában egyszerűen, gazdaságosan, egészségesen és csúcsminőségben.
Az alábbi linkre kattintva érdeklődhet, vagy bevezető áron előjegyeztetheti új termékünket
ELŐJEGYZÉS
AZ ÚJ MAGYAR KONYHA SZEMPONTJAI: Filozófia Ahogy a konyha több mint receptgyűjtemény, úgy az igazi étterem is több mint üzlet: Életforma, amely felelősséggel jár. A kultúramegőrzés felelősségével. Az évtizedek óta tartó kontraszelekcióval s az ezzel járó drámai…
SZERETNE ÖN HÓNAPOKIG KÍSÉRLETEZGETNI A VÁKUUM ALATTI FŐZÉSSEL?
SZERETNÉ, HA VÉGZETES HIBÁK CSÚSZNÁNAK A TECHNOLÓGIA FOLYAMATÁBA SZAKÁCSAI MIKROBIOLÓGIAI HIÁNYOSSÁGAI MIATT?
SZERETNÉ, HA IDŐTLEN-IDŐKIG CSAK VINNÉK A PÉNZÉT AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKAT RÉSZLETEIBEN…
A sous-vide technológia gyakorlati alkalmazása új lehetőségeket biztosít a vendéglátásban, kereskedelmi étkeztetésben. Elterjedését akadályozza, hogy magas szintű hozzáértést, jó gyártási és higiéniai gyakorlat betartását követeli meg, amellyel megakadályozhatók az…
SZOLGÁLTATÁSAINK: HAGYOMÁNYOS ÉS SOUS-VIDE KONYHAI TECHNOLÓGIÁK KOMPLETT KIVITELEZÉSE OKTATÁSSAL LÁTVÁNYKONYHÁK KIALAKÍTÁSA ÉS ÉTTERMI DESIGNTERVEZÉS. ÜZEMELTETÉSI SZAKTANÁCSADÁS MIÉRT ÉRDEMES A SOUS-VIDE TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA ÚJ, VAGY MÁR MŰKÖDŐ ÉTTERME,…