2015. feb 04.

Séfek a Sous-Videról 3. rész-Forster Zoltán (Pipacs)

írta: Gasztronauta
Séfek a Sous-Videról 3. rész-Forster Zoltán (Pipacs)

......Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous-vide gépek precizitását............

forster_zoltan-549x424.jpgJanuári riportalanyunk Forster Zoltán, a Győrújbaráti Pipacs étterem és Bistro tanácsadó Chefje volt a vendégünk

 TOVÁBB OLVASOM

 

 Gasztronauta riportjának támogatója a Sous-Vide berendezések hazai gyártója a GASZTRONAUTA kftsous_vide_chef 1.jpg

 

Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide