GASZTRONAUTA NAPLÓJA

www.gasztronautakft.hu

2013. nov 03.

SOUS-VIDE TÁBLÁZAT AJÁNDÉKBA!

írta: Gasztronauta
SOUS-VIDE TÁBLÁZAT AJÁNDÉKBA!

A sous vide technológia térhódítása országunkat sem kerüli el. A csúcsgasztronómiában szinte kivétel nélkül alkalmazzák, de a mai napig sokak számára csak egy új hóbort. Mit is takar a sous vide valójában? A francia sous vide kifejezés jelentése: "vákum alatt".…

Tovább Szólj hozzá

2013. nov 01.

GASZTRONAUTA ÚJRATÖLTVE

írta: Gasztronauta
GASZTRONAUTA ÚJRATÖLTVE

Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában.

Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában. Novemberi interjú alanyom, már egyszer szerepelt a magazinunkban, illetve akár fogalmazhatnék úgy is, hogy valamilyen szinten minden lapszámban szerepel, mivel rovatvezető is…

Tovább Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide

süti beállítások módosítása