2008. dec 28.

KÜLÖNÖS SZILVESZTER

írta: CS.T.
KÜLÖNÖS SZILVESZTER

KÜLÖNÖS, HISZEN EDDIGI SZILVESZTEREIMET A KONYHÁN TÖLTÖTTEM. MOST VISZONT ELSŐ ÍZBEN A KARÁCSONYI PREMIER HATÁSÁRA SOUS VIDE ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSE, MAJD AZ OTTHONI BEFEJEZŐ MŰVELETEKRE VALÓ FELKÉSZÍTÉS A FELADATOM.

CÉLOM, HOGY LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTSAK AZ AMATŐR  HÁZIGAZDÁKNAK, HOGY TŐLÖK SZOKATLAN MINŐSÉGET SZOLGÁLHASSANAK FEL VENDÉGEIKNEK, MINDEZT CSUPÁN NÉHÁNY PERC ALATT!

MOTTÓ: NEM MINDENKI TISZTELI A HAGYOMÁNYOKAT!

KACSAMELL , SÜTŐTÖKSTEAK, VÖRÖSBOROS ASZALTSZILVÁVAL

CSIRKEMELL SÜLT PADLIZSÁNNAL, CSICSÓKÁVAL ÉS VADCSERESZNYEMÁRTÁSSAL

MAGYAROS SOUS VIDE LIBAMÁJ

MANGALICASÜLT NARANCSOS TÖKPÜRÉVEL ÉS SOUS VIDE KRUMPLIVAL

KACSAMELL NARANCSOS RÓZSAMÁRTÁSSAL

 

Szólj hozzá

ünnepek receptek