2008. sze 19.

EBNER BORVACSORA

írta: CS.T.
EBNER BORVACSORA

Andreas Ebner-Borvacsora

 

 

Vendégváró falatkák:

házunk mini sajtos és tepertős pogácsái

****

Ebner Chardonnay 2006.

„…eddig desszertnek hittük…”

Creme Brule birskörtéből, bazsalikomos sajtropogóssal

****

Ebner Pinot Noir 2005.

„…a tészta és a hal univerzalitása…”

Vöröstonhalas paradicsomconcasse kagylótésztában, parmezánnal csőben sütve

****

Ebner 3-as Hordó Cuvée 2005.

„…a főétel felvezetése…”

Kucsmagombával bélelt egészben sült fürj, erdei gyümölcsmártással, fenyőmagos durumbúzafészekben

****

Ebner Shyrah 2006.

„…egy csésze leves helyet…”

Vajastésztacsészében  sült mentás bárányragu citromfűhabbal

****

Borzongás

„…a saláta nem mindig a vacsora kezdete…”

Szőlős ruccolsalátán tálalt grillezett kecskesajt

****

Adventi gyümölcskoszorú

 

Szólj hozzá

étlapok borvacsorák