EBNER BORVACSORA
Andreas Ebner-Borvacsora
Vendégváró falatkák:
házunk mini sajtos és tepertős pogácsái
****
Ebner Chardonnay 2006.
„…eddig desszertnek hittük…”
Creme Brule birskörtéből, bazsalikomos sajtropogóssal
****
Ebner Pinot Noir 2005.
„…a tészta és a hal univerzalitása…”
Vöröstonhalas paradicsomconcasse kagylótésztában, parmezánnal csőben sütve
****
Ebner 3-as Hordó Cuvée 2005.
„…a főétel felvezetése…”
Kucsmagombával bélelt egészben sült fürj, erdei gyümölcsmártással, fenyőmagos durumbúzafészekben
****
Ebner Shyrah 2006.
„…egy csésze leves helyet…”
Vajastésztacsészében sült mentás bárányragu citromfűhabbal
****
Borzongás
„…a saláta nem mindig a vacsora kezdete…”
Szőlős ruccolsalátán tálalt grillezett kecskesajt
****
Adventi gyümölcskoszorú