2008. máj 07.

Hotel Lycium 2007.Tavasz

írta: Gasztronauta
Hotel Lycium 2007.Tavasz

•Fejessaláta szív bio csírákkal zöldfűszeres fokhagymás narancsöntettel

•Színes salátakert joghurtos zöldségfagylalttal és roston sült kecskesajttal

•Strucc carpaccio ruccolás jégsalátán dióolajjal
•Sáfrányos fokhagymamártással gratinírozott zöldkagyló balzsamecetes  citromkompóttal
•Karamellizált almás libamájrakottas  fűszeres aszalt szilva mártással

•Citromos vajban sült  békacombok  gyömbéres fokhagymapürével, petrezselyemmártásban

•Karotta cappuchino kakukkfűves nyúlgerinc nyárssal

•Kapros túrós rétes leves
•Sült paprika krémleves füstölt kacsamell chipsszel

•Roston sült ördöghal érmék  vanília mártással és diós metélttel
•Szarvasgombával illatosított tejszínes feketekagyló, ropogós friss baguettel
•Grillezett vöröstonhalsteak mentás chardonnay sabayonnal  és céklarizottóval

•Pirított csirkemellfilé balzsamecetes fokhagymamártással, grillezett paprikával és sült paradicsomsalátával

•Jázminteában érlelt gyömbéres kacsamell rózsaszinre sütve fahéjas kuszkusszal és vörösboros meggymártással

•Strucc érmék konyakos narancsfilével, chilis csokoládémártással és fenyőmagos burgonyatortával
•Vadnyúl-,  házinyúlgerinc duettje unicumos Jus-vel vajas karottával és füstölt padlizsános burgonyapürével

•Sertésszűzérmék leveles parajágyon bazsalikomos hollandi mártással, gratin burgonyával és pirított zöldségekkel
•Pácolt bélszinderék borsmustár salátán, szarvasgomba mártással , kecskesajtos burgonyahajóval és serpenyős zöldséggel

•Camambert fagylalt forró zellermártással
•Sárgabarackos márványsajt torta tokaji zselével
•Saját pácolású sajtok ízelítője

•Csokoládés Cappuccino desszert
•Vargabéles citromfüves eperraguval
•Zöldalma mousse erdei gyümölcs glace-val
Szólj hozzá

étlapok