A bejegyzés trackback címe:
https://gasztronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr56347420
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
oshee 2008.02.20. 17:57:32
Ez egy nagyon jó cikk!!A következő étlapom abszolút a vákuum technológiára fog épülni.Szívesen olvasnék további cikkeket a témában.Van egy cég Magyarországon ami ezzel foglalkozik.Segitségül egy elérhetőség.Hatalmas információ bázissal rendelkeznek.Ha minden jól megy,a jövő héten már a vákuum gépükkel dolgozom.Tapasztalataim szívesen leírom.306274888
kraftwerk19 2008.02.20. 18:12:52
Ismerek egy Chefet,a hotel Lyciumba nyomja az ipart.Ő is rákattant a sous-vidre.Biztos tud segíteni,ha gondolod keresd meg.
lencse25 2008.02.20. 18:27:51
Engem is érdekel a téma.Lehetne még cikkeket kérni a témában??!!!!!
lencse25 2008.02.20. 18:42:44
Oshe!Elképesztő!felhívtam a számot amit megadtál és leesett az orrom,rendelkeznek Adria teljes arzenáljával!!El sem hiszem??!!
oshee 2008.02.20. 18:52:40
Most ismerkedem a témával,de már látom,hogy nem csak időt,de sok pénzt is meglehet vele spórólni.Látom téged is érdekel a téma!!!
oshee 2008.02.20. 19:02:14
Érdemes foglalkozni a témával,mert az olajos pácolás ami éves szinten nem kevés pénz.Éves szinten több százezer forint is lehet,egy olyan vákuum gép amit én rendeltem,ennek a fele.Arról a minőségi különbségről nem is beszélve, amit vele elérhetek.
kraftwerk19 2008.02.20. 19:23:28
Igyekszem,igyekszem!!!
kraftwerk19 2008.02.20. 19:24:14
:-)))
Gasztronauta · http://gasztronautakft.hu 2008.02.20. 19:38:13
FOLYAMATOSAN TÖLTÖM FEL AZ ANYAGOT! AKIT ÉRDEKEL, KOMPLETT KIVITELEZÉSSEL, RECEPTEKKEL,BETANÍTÁSSAL ÁLLUNK MINDEN KEDVES KOLLÉGA RENDELKEZÉSÉRE! barátsággal...
oshee 2008.02.20. 19:40:31
Egy páran már vevők vagyunk!!
Gasztronauta · http://gasztronautakft.hu 2008.02.20. 19:59:48
Helyes! Jelenleg nem tudok jobb alternatívát a tökéletes konyha kialakítására! Ezek szerint nem voltak híábavalók Csidei Tamás barátom (:-) törekvései?
lencse25 2008.02.20. 20:04:12
Én még csak érdeklődöm,azt hiszem megfogott ez a technológia!
Gasztronauta · http://gasztronautakft.hu 2008.02.21. 07:02:44
AKIT ÉRDEKEL, KOMPLETT KIVITELEZÉSSEL, RECEPTEKKEL,BETANÍTÁSSAL ÁLLUNK MINDEN KEDVES KOLLÉGA RENDELKEZÉSÉRE! barátsággal...
lencse25 2008.02.21. 07:16:34
A receptek,meg minden nagyon érdekel!
oshee 2008.02.21. 14:07:19
Helló gasztronauta!Új étlapom lesz.Szívesen vennék ötleteket kacsamellre,fürjre.Sous-vide technológiával.Egy kiló házi narancsos fűszersó már adott.Persze mindenre érdekel(mangalicaszűz)
Gasztronauta · http://gasztronautakft.hu 2008.02.21. 20:22:43
Rendben oshee!
Azt hiszem majd élőben, úgyis jövő szerdán érkezik meg várhatóan a vákuumozód, akkor szívesen-sőt most már kötelességem-hogy receptekkel halmozzalak el! Aztán képekkel mellékelve megosztom a recepteket blogom olvasóival is!
A sót nem kellett volna beletenned a narancsporba!
Azt hiszem majd élőben, úgyis jövő szerdán érkezik meg várhatóan a vákuumozód, akkor szívesen-sőt most már kötelességem-hogy receptekkel halmozzalak el! Aztán képekkel mellékelve megosztom a recepteket blogom olvasóival is!
A sót nem kellett volna beletenned a narancsporba!
oshee 2008.02.21. 21:35:28
30 rabszolga 60 napi erőfeszítését sóztam el!Bakker!
Balu 2008.04.08. 02:34:36
Megtudnátok nekem mondani, hogy az országban hol lehet beszerezni Ferran Adria termékeket?