2014. ápr 11.

Szakács szakoktatók továbbképzése

írta: CS.T.
Szakács szakoktatók továbbképzése

                 Modern konyhai technológiák alkalmazásának bemutatása a gyakorlatban              

Az előadás során végigvesszük a modern konyhai gépek használatát elméletben, gyakorlatban, és meg is kóstoljuk az alkalmazásukkal készített fogásokat. Az iskolai gyakorlati oktatások során használt alapanyagokkal és az új tananyagban szereplő receptekből is dolgozunk.

Metro.png

       

  Időpontok és helyszínek

Az előadások időtartama: 9:30-15:00

Az előadás helyszínei:

2014. június 24-én Budaörs, Kelet u. 4  METRO Gasztroakadémia

2014. június 26-án Krúdy Gyula Szakközépiskola 9024 Győr, Örkény István u. 8-10.

           Program

Kedves látogatóinkat 9 és 9:30 között friss kávéval várjuk. Az előadást 9:30-kor egy megközelítőleg fél órás elméleti résszel kezdjük. 10-től 12-ig elkészítjük az első két fogást, majd meg is kóstolja minden résztvevő.

12-től 12:30-ig frissítő kávé szünetet tartunk. 12:30-tól 14:30- ig elkészítünk további két fogást majd ismét kóstoló következik. 14:30-15:00-ig összegezzük a nap folyamán látottakat, megválaszoljuk a fel nem tett kérdéseket.

Az oktatás során bemutatott és alkalmazott eszközök

-Paco-Jet   

-Sous-vide   

-Thermomix  

-Vákumozógép 

-Isi sifon

      Az oktatás során elkészülő fogásokból:

-Gyömbéres csirkesupreme grillezett zöldségekkel

-Lazacderék balzsamos eperrel és rizottóval

Jelentkezés, információ:

gasztroakademia@metro.co.hu

info@gasztronautakft.hu

Jelentkezési határidő: 2014. május 31.

 

                            Ára mindössze 3500 Ft +Áfa/fő                                   

Az előadáson való részvétel nincs feltételekhez kötve.

 

 

Szólj hozzá

oktatás sousvide