2013. nov 10.

GASZTRONAUTA FŐZŐISKOLÁJA

írta: Gasztronauta
GASZTRONAUTA FŐZŐISKOLÁJA

Az Magyar konyha újra vákuum alatt!

IMG_7539.jpg

 

 A TELT HÁZAS ÉS DUPLA TELT HÁZAS  KURZUSAINKAT KÖZKÍVÁNATRA MEGISMÉTELJÜK!

Azon kedves ügyfeleink, akik lemaradtak az előző negyedéves kurzusainkról most leadhatják előzetes jelentkezési igényüket az ismétlésre!

 

  

Ezúttal biztosítsa be helyét időben az info@gasztronautakft.hu e-mail címre küldött levélben megjelölt tematikával.

IMG_7543.jpg

A következő Sous-Vide képzésekre adhatnak le előzetes igényeket;

Április;

04.08. Húsvéti ételek vákuum alatt

04.29. Hazai halaink vákuum alatt, magyaros ízekkel_MG_3059.jpg

Május;

05.06. Tavaszköszöntés vákuum alatt

05.27. A Bárányok és Borjúhúsok IMG_9772.jpg

Június;

06.03.Könnyű Magyar konyha

06.17.Sertéshúsok vákuumban

IMG_9784.jpg

 ÚJ KÉPZÉSÜNK!

-Szakoktatók országostovábbképzése az  új konyhatechnológiák gyakorlatban témakörben

IMG_7504.jpg

 

 


LEGALÁBB HÁROM KURZUSRA JELENTKEZŐ RÉSZTVEVŐNKNEK + 1 TETSZŐLEGESEN VÁLASZTHATÓ KÉPZÉST ADUNK AJÁNDÉKBA!

 

Szólj hozzá

oktatás felhívás!