2017. máj 17.

Séfek a Sous-Videról- Herczku Attila, Vogue állóhajó

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Videról- Herczku Attila, Vogue állóhajó

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását.

……… riportalanyunk Herczku Attila, a Budapesti Vogue állóhajó Chefje      TOVÁBB OLVASOM20170228_120808.jpg

 

A riportot készítette; 

Csidei Tamás, Sous-Vide szakoktató, Gasztronauta kft

A riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója, a Gasztronauta kft

 image001.jpgBÜFÉ CSOMAG MÁR 199.000-Ft-TÓL! 
csomag_webre.jpg

 Partnerünk, aki eljuttatja Önnek riportjainkat;

 182_oldalas_banner_web.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide