2016. júl 12.

Séfek a Sous-Videról-Farkas Attila

írta: CS.T.
Séfek a Sous-Videról-Farkas Attila

Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous-vide gépek precizitását.

 Farkas Attila a Budapesti Sir Lancelot étterem Chefje volt a vendégünk

TOVÁBB OLVASOM

img_20160606_233948.jpg


84071923_sous_vide_chef_dobozzaro_cimke_09112015_kicsi.jpg

Csidei Tamás, Sous-Vide szakoktató, Gasztronauta kft

A riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója, a Gasztronauta kft

Rádióriport sorozat a Sous-Videról Csidei Tamás Sous-Vide oktatóval ITT

image001.jpg

 

 

Szólj hozzá

riport szakácsok sousvide