2016. jún 12.

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról-Fekete József

írta: Gasztronauta
Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról-Fekete József

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását.

Júniusi riportalanyunk Fekete József a Balatonfüredi Koloska csárda Chefje volt a vendégünk. TOVÁBB OLVASOM 

13233260_1189018907797276_1819881410_n.jpg
84071923_sous_vide_chef_dobozzaro_cimke_09112015_kicsi.jpg

Csidei Tamás, Sous-Vide szakoktató, Gasztronauta kft

A riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója, a Gasztronauta kft

Rádióriport sorozat a Sous-Videról Csidei Tamás Sous-Vide oktatóval ITT

image001.jpg

 

 

Szólj hozzá

riport eszközök szakácsok