2016. már 06.

Séfek a Sous-Videról - Barna Ádám az év felfedezettje

írta: Gasztronauta
Séfek a Sous-Videról - Barna Ádám az év felfedezettje

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, szakoktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását.                   TOVÁBB OLVASOM 

 Barna Ádám, a  St. Andrea Wine & Gourmet Bar Chefje, a év felfedezettje 

img_9676.jpg

 84071923_sous_vide_chef_dobozzaro_cimke_09112015_kicsi.jpg

Csidei Tamás, Sous-Vide szakoktató, Gasztronauta kft

A riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója, a Gasztronauta kft

image001.jpg

 

Szólj hozzá

oktatás riport szakácsok sousvide