2015. máj 10.

SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 6. RÉSZ-Rosario Simeoli

írta: CS.T.
SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 6. RÉSZ-Rosario Simeoli

Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról 6.rész

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous-vide gépek precizitását.

Januári riportalanyunk Rosario Simeoli, a Budapesti Trattoria Pomo D’ Oro Executive Chefje válaszolt kérdéseinkre.    TOVÁBB OLVASOM imag0250.jpg

A Riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef termékek hivatalos forgalmazója a GASZTRONAUTA KFT

image001.jpg

Szólj hozzá

riport szakácsok