2015. jan 02.

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról 2.rész-Bolla Róbert

írta: CS.T.
Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról 2.rész-Bolla Róbert

Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a sous vide gépek precizitását.

Januári riportalanyunk Bolla Róbert, a tatai Hotel Kristály technológiai fejlesztéséért felelős Sous-Chefje volt a vendégünk.image-c4fc2a02b88f5f53182f0ed6d073f608600ca4a581149ab61aef45bb116e989f-v.jpg

TOVÁBB OLVASOM

 

A Chefek a Sous-Videról riportsorozat fő támogatója a Sous-Vide Chef berendezések hazai gyártója és kizárólagos forgalmazója, a Gasztronauta kft

 

Szólj hozzá

riport szakácsok