2009. dec 13.

Kronológia

írta: CS.T.
Kronológia

Degusztációs VACSORAEST-Jó borok társaságában

 (A Chef fogadó falatkái)


Bazsalikomos fűszervaj

Libazsír és libatepertő házi sütésű friss diós kenyérrel

1.

Kisalföldi marinált potyka bors-mustár salátán és fokhagymakompót  (Dée Cserszegi fűszeres)

2.

Házi kocsonyatorta verjus-vel (Dée Rajnai Rizling)

3.

Libamájparfé körtecsatnival és kaláccsal (Villányi Rosé )

4.

Csicsókaleves birsalmával (Dée Tramini)

5.

Rostonsült harcsafilé halászlémártással és házi metélttel (Villányi Portugieser)

6.

Gazpacho granité és burgonyachips (pihentető fogás ásványvízzel)

7.

Egészben sült szarvasbélszín céklakrémmel, vargányás burgonyapürével       (Villányi Cabernet Franc)

8.

Sex csokis sajtokkal (Villányi Cabernet Sauvignon)

9.

Sült tök narancsvirágmézzel (Narancsvirág mézes pálinka)

A menü ára ; 7990-Ft borok nélkül

.......és persze volt aki mindezt elfogyasztotta, így lehettem egy élménnyel gazdagabb.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

étlapok borvacsorák